Donateurs

Het doel van de Stichting Youngtimer Bussen is om bussen die door hun vorm en model karakteristiek zijn geweest voor het Nederlandse straatbeeld aan te kopen, te restaureren en te bewaren voor het nageslacht. Met deze bussen organiseren wij zelf (historische) rondritten en een aantal van de bussen zijn voor bepaalde speciale gelegenheden te huur.

De restauratie en het onderhoud van onze bussen is kostbaar, vandaar dat alle hulp, zowel fysiek als financieel welkom is!

Wij hebben ons als stichting voorgenomen om zo openlijk mogelijk te werken, dat wil zeggen dat wij alles wat wij aan de bussen doen op de website vermelden aangevuld met foto’s. Als donateur geniet u van voorrang bij het inschrijven van excursies en ongeveer 20% korting op door ons georganiseerde ritten en ritten georganiseerd in samenwerking met Stichting Standaard Streekbus (onze zusterstichting). U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van onze ritten en evenementen waar wij aan deelnemen en er zijn geregeld extra’s waar u als donateur van profiteert. Om donateur te worden kunt u een e-mail sturen naar info@youngtimerbussen.nl. Om donateurschap voor iedereen toegankelijk te houden laten wij aan u zelf over wat u jaarlijks over hebt voor onze stichting.

Wilt u geen donateur worden, maar wel een kleine donatie aan onze stichting maken? U kunt gemakkelijk via iDEAL een donatie van 10 euro achterlaten als u hier klikt.

Voor overige donaties kunt u terecht op het volgende IBAN nummer: NL78 RABO 0160036623 tnv. ST. YOUNGTIMER BUSSEN